Interviews met ouderejaars

Wil je weten hoe het is om lid te worden van een studentenvereniging? En specifiek als ouderejaars student? Is het nog waard om nu pas lid te worden van een studentenvereniging? Kun je het combineren met afstuderen?

Wij hebben een aantal studenten geïnterviewd die lid zijn van studentenverenigingen. Zij vertellen alles over hun ervaringen, wat zij er leuk aan vinden en hoe zij het met hun studie hebben combineren.

Lees de interviews met onderstaande studenten!

“Op een open feest merkte ik gelijk dat ik het een fijne plek vond. Ik heb mij niet gelijk ingeschreven, omdat ik lang twijfelde hoe ik het kon combineren met mijn studie. Uiteindelijk ben ik tot op de dag van vandaag blij met deze keuze!”
“Van studiegenoten die al lid waren hoorde ik allemaal goede verhalen, dus toen ben ik maar een keer gaan kijken. Sindsdien ben ik niet meer weg gegaan. Je bouwt levenslange vriendschappen op!”
“Het eerste jaar van mijn studie kende ik weinig mensen in Rotterdam en ik voelde me best eenzaam. Ik kreeg bij RSG een rondleiding door het pand en heb me diezelfde avond nog ingeschreven!”