Interviews met eerstejaars

Wil je weten hoe het is om lid te worden van een studentenvereniging? En specifiek als eerstejaars student? Je eerste studiejaar is meestal vrij druk. Je moet misschien zelfs een BSA halen. Maar dit kan je goed combineren met een studentenvereniging!

Wij hebben een aantal studenten geïnterviewd die lid zijn van studentenverenigingen. Zij vertellen alles over hun ervaringen, wat zij er leuk aan vinden en hoe zij het met hun studie hebben gecombineerd.

Lees de interviews met onderstaande studenten!

”Ik wist niet zoveel van studentenverenigingen en moest gelijk denken aan het corps, maar die cultuur is niet echt iets voor mij. Maar RSG heeft die avond heeft zo’n indruk achtergelaten dat ik me realiseerde dat ik zo’n studentenvereniging wel leuk zou vinden!”
“Mijn moeder is lid geweest bij een vereniging en vertelt altijd mooie verhalen over haar lidmaatschap. Daarnaast is mijn zus ook voorzitter van een studentenvereniging op dit moment. De positieve verhalen van mijn familie hebben een grote rol gespeeld.”